icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Aluminium kozijnen specialist uit Friesland

Aluminium kozijnen zijn licht in gewicht, maar toch oersterk. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor schuifpuien of grote raamoppervlakten. Aluminium als materiaal voor kozijnen is ook onderhoudsvriendelijk. Hoekstra Kozijnen levert en plaatst ze in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland.

✔️ Snel leverbaar   ✔️Betaalbaar   ✔️Volop keuze

Bespaar op onderhoudswerkzaamheden

Kozijnen van dit materiaal zijn onderhoudsarm. Aluminium trekt geen stof aan. Het volstaat als u ze 1 of 2 keer per jaar schoonmaakt. Stof en vuil krijgen dan niet de kans om de afdichtingen aan te tasten. U heeft dan jarenlang plezier van uw kozijnen. En in tegenstelling tot hout hoeft u ze niet elke 5 jaar over te schilderen.

Aluminium is stijlvol en energiezuinig

Geef uw woning of kantoor een moderne uitstraling met kozijnen van aluminium. U heeft keuze uit diverse warme kleuren. Het materiaal werkt niet en is dus vormvast. Aluminium kozijnen sluiten perfect aan in de gevelconstructie. Wind en water krijgen geen kans. Kies voor dubbel of zelfs driedubbel glas voor een hoge isolatiewaarde. Daar wordt uw portemonnee blij van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan