icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Uw leverancier van aluminium of kunststof kozijnen in Flevoland

Vraag een offerte aan

De Nr. 1 in kunststof en aluminium kozijnen, ook in Flevoland!

levoland kent veel karakteristieke woningen en gebouwen. Met hoogwaardige kunststof kozijnen van Hoekstra behoudt uw woning zijn eigenheid. Aluminium kozijnen zijn licht en oersterk, kunststof kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Hoekstra Kozijnen levert beide onderhoudsvriendelijke soorten en plaatst ze bij zowel particulieren als bedrijven in de hele provincie Flevoland.

Uit ons assortiment kunststof kozijnen voor Flevoland
Veelzijdige kunststof kozijnen in Flevoland
Beken kleur!

Hoekstra levert kunststof kozijnen in vele kleuren met wit (Ral 9010) en crème (Ral 9001) als basiskleur. Een folie met houtnerfstructuur in diverse kleuren is ook mogelijk. Of kies voor 1 van de 12 kleuren uit het kleurprocedé Acrylcolor.

Wilt u een authentiek ‘Amsterdams schuifraam’? We hebben een prachtige variant daarop in ons assortiment. Bent u op zoek naar een rond, getoogd of schuin kozijn? Ook dat is mogelijk bij Hoekstra Kozijnen uit Friesland.

Informeer naar de mogelijkheden
Aluminium kozijnen zijn energiezuinig en stijlvol
Met aluminium kozijnen geeft u uw woning of kantoor in Flevoland een moderne uitstraling. U heeft keuze uit diverse warme kleuren. Aluminium is vormvast en sluit perfect aan op uw gevel. Wind en regen veroorzaken geen tocht of lekkages. In combinatie met dubbel of zelfs driedubbel glas verhoogt u de isolatiewaarde. En dat is goed voor uw portemonnee.

Tevens trekt aluminium geen stof aan en is onderhoudsarm. Maak uw kozijnen 1 of 2 keer per jaar goed schoon. Dat is alles wat u moet doen om er jaren plezier van te hebben. Geen schilderbeurt om de 5 jaar. Dat is bij aluminium niet nodig.