icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Uw specialist in aluminium of kunststof kozijnen voor de provincie Groningen

Vraag een offerte aan

De Nr. 1 in kunststof en aluminium kozijnen, ook in Groningen!

Is het tijd om de kozijnen in uw huis of bedrijfspand te laten vervangen? Of bent u een nieuw huis aan het bouwen en heeft u hier mooie, sterke kozijnen voor nodig? Hoekstra is dan de kozijnen- en glasspecialist uit Friesland. Wij verkopen kozijnen van zowel kunststof als aluminium. Laatstgenoemde zijn een prima keuze als u nieuwe kozijnen wilt hebben waar u weinig onderhoud aan heeft. Daarnaast is het een soort kozijnen dat er altijd stijlvol uitziet en dat, niet onbelangrijk, energiezuinig is. Hoekstra adviseert u niet alleen over de beste kozijnen voor uw situatie, maar kan ook deze aluminium of kunststof kozijnen plaatsen.

Nieuwe kozijnen plaatsen in Groningen

We adviseren u graag over welke kozijnen het beste in uw huis passen. Indien u kiest voor aluminium kozijnen, dan brengt dit meerdere voordelen met zich mee. Deze kozijnen zijn namelijk licht, maar erg sterk. Dit maakt ze zeer geschikt om te gebruiken in schuifpuien, of bij grote ramen. Daarbij kiest u voor een soort kozijnen die makkelijk in het onderhoud zijn. Kozijnen van aluminium trekken bijvoorbeeld geen stof aan; u hoeft ze maar een paar keer per jaar af te nemen om ze schoon te houden. U bespaart ook op uw stookkosten, aangezien deze kozijnen perfect aansluiten op uw gevel en daardoor extra goed isoleren. Zeker in combinatie met dubbel glasof driedubbelglas maakt u een keuze die u positief in uw portemonnee voelt!

Meer weten over onze aluminium of kunststof kozijnen?

Laat ons uw nieuwe kunststof kozijnen plaatsen of uw aluminium kozijnen vervangen. Hoekstra staat klaar om aan het werk te gaan in de hele provincie Groningen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Aan de hand hiervan kunt u de beslissing nemen ons die nieuwe kozijnen te laten plaatsen. We staan altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden!

Uw specialist in aluminium of kunststof kozijnen voor de provincie roningen

Vraag een vrijblijvende offerte aan