icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Uw leverancier van aluminium of kunststof kozijnen in Drenthe

Vraag een offerte aan

De Nr. 1 in kunststof en aluminium kozijnen, ook in Drenthe!


Aluminium kozijnen zijn erg geschikt voor grote raamoppervlakten en schuifpuien. De kunststof kozijnen van Hoekstra zijn echter hoogwaardige gevelelementen: een verrijking voor uw woning of kantoor. Kunststof heeft tevens een lange levensduur en is bestand tegen alle weersinvloeden. Hoekstra Kozijnen uit Friesland levert en plaatst zowel kunststof als aluminium kozijnen bij particulieren of bedrijven in de hele provincie Drenthe.

Bespaar op onderhoudskosten met aluminium kozijnen voor uw pand in de provincie Drenthe

Geen schilderwerk om de 5 jaar. Gewoon de kozijnen 1 of 2 keer per jaar goed schoonmaken is al voldoende. Aluminium trekt namelijk geen stof aan. Dat maakt het onderhoudsarm. U heeft er jaren plezier van.

Aluminium kozijnen geven uw woning of kantoor een moderne uitstraling. We leveren ze in diverse warme kleuren. Omdat het materiaal vormvast is, sluit het perfect aan op uw gevel. Wind en regen krijgen geen kans om tocht of lekkages te veroorzaken. We plaatsen de kozijnen met dubbel of zelfs driedubbel glas. Dat verhoogt de isolatiewaarde en u bespaart op uw energiekosten.

Solide kunststof kozijnen bij u in Drenthe

Kies uit de 3 solide profielsoorten van Hoekstra Kozijnen:

> Basic, een geheel vlak profiel
> Style, verdiept profiel met schuine hoekverbindingen
> Solid, verdiept profiel met rechte hoekverbindingen

Alle profielsoorten zijn opgebouwd uit meerdere kamers. Die zorgen voor goede isolerende eigenschappen van de kozijnen. Hoogwaardige afdichtingen maken de ramen langdurig wind- en waterdicht.

Wij voorzien al onze kunststof kozijnen van inbraakwerend veiligheidsbeslag met SKG-keurmerk. Bovendien voldoen onze kunststof ramen aan het "Politie Keurmerk Veilig Wonen". Daarom geven we u met een gerust hart 10 jaar fabrieksgarantie op de kozijnen en 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.