icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Spiegels & Spiegelwanden

Spiegels hebben een vergrotende werking op de ruimte. Het is een gemakkelijk middel om een kleine ruimte een groots voorkomen te geven. Spiegels zijn er in alle vormen en maten, ook zijn er diverse kleurstellingen mogelijk. Tevens zijn er spiegels, waarop zich geen condens vormt tijdens het douchen.

De tijd dat spiegels alleen in de badkamer gebruikt werden, is allang voorbij. De spiegel als woonaccessoire is iets dat we veel vaker zien. Dit glaswerk heeft letterlijk een groots effect op de ruimte waarin hij is opgehangen. Een spiegel wekt de illusie dat de kamer groter is dan zijn werkelijke afmetingen. Voor een woonaccesoire als deze bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken spiegels waarvan er geen dertien in een dozijn gaan.

Dit geldt uiteraard ook voor de traditionele badkamerspiegel, welke misschien niet zo traditioneel hoeft te zijn. Iedere gewenste vorm spiegel kan gemaakt worden. Ook verkopen wij spiegels met een verwarmingselement, waardoor er geen condens ontstaat op de spiegel, wanneer deze in een vochtige ruimte hangt.

Ook voor grote partijen spiegels, voor bijvoorbeeld renovatieprojecten of nieuwbouw, kunt u bij ons terecht. Grote formaten spiegels voor onder andere: fitnesscentra, dansscholen of winkels zijn ook leverbaar. Informeert u naar de mogelijkheden. Alles is uit voorraad leverbaar en natuurlijk wordt alles op maat gemaakt door onze eigen werknemers. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden, zo niet, dan denken wij mee in het proces.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op