icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Glazen meubels & Interieur

Glas in het interieur kennen we vooral van de bekende tafelbladen en vitrinekasten. Natuurlijk zijn deze toepassingen nog steeds van deze tijd. Er is echter veel meer mogelijk op het gebied van interieur. Zowel in en om het huis, als op kantoor, kan glas voor veel uiteenlopende zaken gebruikt worden. Denk hierbij ook eens aan vloeren, luifels en uiteraard spiegels.

In een modern interieur past glas perfect, u kunt dit in een meubelzaak vinden, maar u kunt ook uw eigen ontwerpen laten uitwerken door ons. Glazen tafelbladen met een door u bedachte print, of met het logo van uw bedrijf. Of glas in een speciale kleur, met de giethars-techniek zijn alle kleuren te produceren. Een spiegelwand in een warme bruine tint, of juist in opvallend rood, het is allemaal mogelijk.

De toepassing van glas in het interieur van bedrijven is ook iets wat we veel vaker zullen zien. Eigenlijk kan alles van glas gemaakt worden, van kast tot bureau, van wand tot vloer. Zelfs in discotheken kan glas in allerlei toepassingen gebruikt worden. Een afwerking met glas is altijd modern, en maakt het geheel strak. Het nodigt uit tot binnenkomen, omdat het openheid uitstraalt.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Douchedeuren & Cabines