icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Glazen balustrades

Veiligheid staat ook bij het gebruik van glas voorop. Hoewel men soms denkt dat andere materialen veiliger zijn in bepaalde situaties, is dit vaak niet het geval. Gehard of gelaagd glas, is zeer sterk, en daarom toepasbaar in de meest uiteenlopende gevallen. Zo kunnen balustrades en balkonhekken prima uit dit materiaal vervaardigd worden. Bij Hoekstra maken we deze afwerkingen van hoogwaardig veiligheidsglas, desgewenst met een doorval-beveiliging.

Appartementen, vooral in nieuwbouwprojecten, worden vaak voorzien van een mooi balkon. Zodoende kan men lekker buiten van het zonnetje én het uitzicht genieten. Op een balkon waait het echter vaak vrij hard. In Nederland houdt dit vaak in, dat het buiten zitten, niet of nauwelijks mogelijk is. Dit omdat het simpelweg te koud is. Een glazen balkonhek, of een glazen scherm bovenop de bestaande omheining kan dan de oplossing zijn: U heeft geen last meer van de wind en u behoudt het uitzicht.

Bij de zakelijke markt zien we glas vaak terug in showrooms. Trappen blijven 'open' door het gebruik van glas onder de leuning. Ook een glazen balustrade op een verdieping, maakt dat de klant meteen ziet dat het assortiment ook boven uitgestald is. Een tijdloze en moderne oplossing om de open sfeer in uw bedrijf te waarborgen.

Restaurants willen hun klanten op het terras liever niet het uitzicht ontnemen. Een glazen terrasscherm kan dan uitkomst bieden. Hoekstra levert deze schermen, balustrades en balkonhekken vanuit de eigen werkplaats. Inclusief elk gewenst beslag.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op