icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Glazen douchedeuren en cabines

De mogelijkheden waarvoor u glas kunt toepassen in de badkamer zijn eindeloos. Naast de spiegels zijn er talloze opties. Een douchecabine van mat glas, een scherm naast het bad zonder zichtbaar beslag, of een glazen scherm waarachter u kunt douchen zijn slechts enkele voorbeelden.

Bij het gebruik van glas in de badkamer was u vaak aangewezen op standaard glaswerk uit de bouwmarkt. Dit is echter absoluut niet uw enige mogelijkheid. Bij Hoekstra maken we custom-made douchewanden, douchecabines, douchedeuren, en bad-schermen. Het is mogelijk om douchecabines te plaatsen waarbij slechts op twee of drie plaatsen beslag gebruikt wordt. De cabine is eigenlijk geheel van glas, u ziet geen andere materialen. Dit is een bijzonder smaakvolle afwerking voor iedere badkamer. Uiteraard kan bovenstaand glaswerk in iedere gewenste maat uitgevoerd worden.

U kunt geheel naar eigen wens een glassoort kiezen welke geheel binnen de stijl van uw badkamer past. Glas in de badkamer is natuurlijk niet alleen mooi vanwege het praktische aspect; het oog wil ook wat. Daarom kunnen wij alles maken wat u maar wenst. En dit in de glassoort welke u prefereert. Ook de greepjes en knoppen op deuren en cabines kunt u zelf uitkiezen. Bovendien werken wij zonder afwerkstrips, dit is veel mooier én op de lange duur schoner. Zo kunt u uw badkamer geheel naar eigen idee inrichten, met glaswerk wat exclusief voor u is gemaakt.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op