Aluminium of kunststof kozijnen 

plaatsen in Friesland

Vraag naar de mogelijkheden

Hoekstra Kozijnen levert de beste kwaliteit

Wilt u kunststof of aluminium kozijnen in Friesland laten plaatsen? Ga dan snel eens langs bij ervaren specialist Hoekstra, de onafhankelijke leverancier met een eigen werkplaats in Harkema. We hebben al talloze opdrachten gerealiseerd en zijn in staat om alle gewenste modellen snel te leveren. Onze vakkundige service gaat uiteraard verder dan het plaatsen van ramen. Zo staan onze eigen servicemonteurs voor u klaar met een goede nazorg. Ook voor preventief onderhoud kunt u ons altijd inschakelen.


Veelzijdig en betaalbaar 

Kunststof kozijnen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze zijn tevens inbraak werend en uitstekend bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Onze kunststof kozijnen hebben een lange levensuur en zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleur. Bovendien zijn de kunststof profielen wind- en waterdicht en hebben ze optimale isolerende eigenschappen. Maar ook zijn ze milieuvriendelijk, onderhoudsarm en hoeft u ze nooit te schilderen. De ramen zijn in vele soorten, maten en zelfs in bijzondere vormen leverbaar, van valraam tot schuifraam en van stolpraam tot uitzetraam. U kunt kiezen voor een vlak of een verdiept profiel. Wij voorzien ramen en deuren altijd van SKG gecertificeerd veiligheidsbeslag.


Uw woning in Friesland verdient de beste kwaliteit

Bij Hoekstra bent u ook aan het juiste adres voor aluminium kozijnen. Omdat aluminium licht en sterk is, is dit materiaal zeker voor grote ramen en schuifpuien de perfecte oplossing. Aluminium heeft ook een hoge isolatiewaarde en een inbraak vertragende werking. Bij ons hebt u een ruime keuze aan profielen en kleurstellingen. Zowel bij de kunststof als aluminium ramen is een houtgelijkende uitvoering mogelijk. Zo kunt u helemaal zelf de uitstraling van uw woning of kantoor bepalen. Of u nu kozijnen in Friesland nodig hebt voor een oud of een nieuw pand, de specialisten van Hoekstra maken uw wensen waar.