icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Service glasherstel

Service Glasherstel is de merknaam van het franchiseproject waaraan Hoekstra deelneemt. Deze naam staat garant voor een complete glasherstel-service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij herstellen alle mogelijke ramen, van wc-raam tot winkelruit, van voordeur tot schuifpui. U kunt uw schade doorgeven via het landelijke gratis nummer: 0800-0226688.

Service glasherstel

Naast particuliere herstelklussen werkt Service Glasherstel onder andere voor verschillende landelijke verzekeringen, winkelketens en voor diverse woningstichtingen. Ook voor uw kantoor zijn wij de aangewezen persoon om de schade te komen verhelpen.

Hoekstra werkt ook hierbij met eigen monteurs en haalt het glas veelal uit eigen voorraad. Door onze mobiele werkplaatsen kunnen wij overal een oplossing bieden. Vaak kan het glas in één keer hersteld worden. Mocht dit echter onverhoopt niet lukken, dan zorgen wij dat het probleem zo goed mogelijk hersteld wordt, voordat we het definitieve glas plaatsen. Glasherstel van Hoekstra is snel en goed, we leveren ook bij dit soort klussen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bel 0512 - 36 24 23 of: